kerstgroet en terugblik 2018

kerstgroet en terugblik 2018

Blogcategorieën
kerstgroet en terugblik 2018

kerstgroet en terugblik 2018

Geplaatst op 20-12-2018 door Rabbit Hole Kids

kerstgroet Rabbit Hole

Het is al weer bijna het einde van het jaar. Onze pitch bij BNN voor de Bart de Graaff Foundation begin januari lijkt nog zo kort geleden. Het werd het begin van Rabbit Hole en een geweldig jaar. Want wat hebben we veel geleerd en voor elkaar gekregen. We krijgen goede reacties op onze website en onze collectie. Vorige week hebben we nog een succesvolle pitch bij Online tuesday/ IBM gehad. En we zijn in het vizier gekomen van Tegenlicht/ VPRO. Uit de reacties op ons concept blijkt dat er enorm veel behoefte en draagkracht is voor nieuwe en duurzame oplossingen binnen de mode.

Dieuwke van moedersminimalisme plaatste deze week nog een mooie verhaal op haar blog over ons circulaire systeem. En onze collectie is nu ook via  bol.com verkrijgbaar. Er staan al een paar mooie dingen in het verschiet in het nieuwe jaar. Al met al is er veel beweging. En we kunnen niet wachten totdat 2019 begint. Wij wensen iedereen hele fijne dagen en een prachtig 2019!

warme groet,
Katinka en Gabriëlle
Rabbit Hole

kerstgroet, animatie, kerstwensen, vpro, tegenlicht, moedersminimalisme, blog, bnn, bartdegraaffoundation, duurzamemode, fairfashion, bol, bolcom, pitch, boxpakjes, konijninsneeuw

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!