Duurzame keuzes voor jouw kleintje

Duurzame keuzes voor jouw kleintje

Blogcategorieën
Duurzame keuzes voor jouw kleintje

Duurzame keuzes voor jouw kleintje

Geplaatst op 8-5-2019 door Rabbit Hole Kids
Duurzame keuzes voor jouw kleintje
8 mei 2019 Oh-lief en Rabbit Hole Kids give-away
door Katinka van Merkestein

Soms is het best even zoeken om duurzame producten te vinden voor je kindje is mijn ervaring. Daarom deel ik het dan ook graag met jullie als ik een mooi product tegenkom waar ik blij van word.

Zeker deze zoektocht is een persoonlijke uitdaging geweest voor mij als moeder van een kindje met eczeem, want welke verzorgingsproducten zijn nu echt 100% natuurlijk en geven geen reactie. Mijn dochter is inmiddels al wat ouder maar ik weet nog goed hoe ik iedere paar weken iets anders testte qua badolie en billen crème. Het was best lastig om een goed product te vinden en dus wil ik deze tip van 100% natuurlijke babyverzorgingsproducten heel graag met jullie delen.Wij kiezen voor onze boxpakjes heel bewust voor 100% organic cotton, geen schadelijke stoffen op de huid van je kindje dat vinden we heel belangrijk en daarom ben ik ook zo enthousiast over de producten van Oh-lief omdat zij dezelfde waarden belangrijk vinden.

Oh-lief is een 100% natuurlijk en biologisch baby verzorgingsproduct uit Kaapstad.
Deze producten worden daar met de hand gemaakt en het belangrijkste ingrediënt is olijfolie. De producten zijn ideaal voor tere babyhuidjes en ze ruiken lekker maar niet overdreven en geen parfums of toevoegingen, gewoon puur natuur.
Ze hebben een complete verzorgingslijn van bum balm, tummy wax voor de mama’s tot shampoo. En ook mooie producten voor de zomer, de natuurlijke zonnebrand en hun insect balm. Ik ben nu al fan! En wat fijn is, dat het zeker niet alleen voor baby’s is, de rest van de familie kan het ook gebruiken ;-)! Deze gaan straks zeker mee op vakantie bij ons!

Voor Moederdag of als kraamcadeau is de complete Oh-lief babybox trouwens echt heel tof. Deze bestaat uit een doos met zes producten uit de verzorgingslijn voor moeder en kind. Extra bijzonder is dat voor iedere verkochte box Oh-lief een boom plant in het ‘Platbos Reforesting Project’ in de buurt van Kaapstad. In de box zit de gps-coördinaten van de boom, hoe bijzonder is dat, ook om later nog eens met je kindje te bekijken als het wat ouder is.

Ben je ook benieuwd geworden naar deze mooie producten, volg onze social mediakanalen dan voor een supertoffe winactie.
Samen met Oh-lief geven we op Instagram en facebook in totaal 4 Rabbit Hole Kids jumpsuits met Oh-lief mini’s weg rondom moederdag.

En kun je daar niet op wachten of wil je het voor Moederdag in huis hebben, de producten van Oh-lief kun je hier kopen WWW.OHLIEF.COM en daarnaast zijn ze ook gewoon te koop bij de Etos.


 
duurzamekeuzes, ohlief, rabbitholekids, babyverzorgingsproducten, duurzaam, baby, giveaway, winactie, boxpakje, organiccotton, eczeem, zonnebrand, olijfolie

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!